Project Description

M.P BRUUNS GADE

Projektnavn

MPBG 41

Lokation

M.P Bruuns gade 41, 8000 Aarhus C

År

2020
Status

Færdigbygget

Areal

158 m2

Team Nils Jepsen, Kenneth Guldbrandt Porse

Gennemrenoveret lejligheder i hjertet i af Aarhus

Ejendommen er beliggende på det attraktive Frederiksbjerg på en af de mest centrale gader med masser af liv og charme. Her finder du mange specialbutikker og masse af indkøbsmuligheder. Bruns Galleri, Cinemaxx biograf og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet.

Bygningerne M.P. Bruuns Gade 41 og 41B er opført i hhv. 1896 (forhus) og 1924 (baghus).

Butiksdelen

I denne del af ejendommen havde Kähler & friends tidligere sin flagship store i Aarhus. Her får du mange unikke oplevelser og et højt kvalitetsniveau, i italiensk stil. De gamle detaljer er charmerende restaureret og historien fra ejendommens oprindelige slagter butik ses tydeligt, med bl.a. de originale gulve og vægfliser med friser i den forreste del af butikken. I den bagerste del er det gamle terrazzo gulv bevaret og overalt er der kælet for detaljen. I det højloftede lejemål findes også fritlagte murstensvægge og mørke troldteklofter. I facaden mod M.P. Bruuns Gade er der et helt nyt flot sort vinduesparti. Bagest i lejemålet findes nyere toilet og køkkenfaciliteter. Til lejemålet høre også en god og meget brugbar tør kælder.

Lejlighederne

Forhuset består af 6 ejerlejligheder, hvoraf lejligheden i stuen (nævnt ovenfor) er udlagt til erhverv – baghuset indeholder 3 ejerlejligheder. De 9 ejerlejligheder danner til sammen en ejerforening og Dansk Ejendoms Management A/S ejer 7 ud af de 9 lejligheder, hvilket vil sige, at det er de 7 lejligheder en køber/investor kan erhverve. Lejlighederne på 1. sal mod M.P. Bruuns Gade er begge total nyrenoverede. Begge fremstår med lækre detaljer, som flotte og indbydende med nyt sildebensparketgulv, new yorker skillevægge og helt nye og topmoderne køkkener og badeværelser, hvor der er afsat plads til vaskesølje. Lejlighederne på 2. og 3. sal fremstår i rigtig god stand og har alle en yderst velfungerende indretning. Til lejligheden på 3. sal hører en stor velfungerende hems med mange gode kvadratmeter og en fantastisk indbydende og stor tagterrasse. Herfra kan du nyde udsigten over byens puls og høje huse. I baghuset på 2. sal findes den sidste lejlighed. Stor, lys og velindrettet med gode ovenlysvinduer og to franske altaner. I alle lejligheder er der nye vinduer, med lyddæmpende effekt der gør at man ikke føler sig generet af støj fra pulsen og trafikken på M.P. Bruuns Gade.